След БЕГЛИШКА Нощ с БАЛКАНСКИТЕ УЧЕНИ

джипси джаз, реге, джънгъл, етно музика
26 Септември 2015 - Събота
club MAZE

Dharba, DJ Invoke, Bai POP, Dancing Angel, Dharba, Dancing Angel, Bai POP, DJ Invoke - GLOBAL VISION DJs
BALKAN SCIENTISTS - MUSICAL PROJECTS

Необикновено силно и различно от всичко останало, преживяването на БЕГЛИКА остава в съзнанието, тялото и сърцето още дълго време. Прилича на завръщане у дома, на пътуване в бъдещето, на...БЕГЛИКА, фестивалът, който Е, дори когато го няма, защото е жив ВЪВ своите участници.

И така, СЪБИРАМЕ СЕ отново! Вече на софийска територия. Духът остава същият. Ще го призовем с присъствие, с думи, усмивки, прожекции и разбира се с МУЗИКА.

Балканските учени, трайно присъстващи в различните си проявления на всички издания на Беглика досега, ще бъдат център на събитието - Михаил Димов,още известен kато Balkan Scientist, Bai Pop, Dancing angel, заедно с DJ Invoke ще върнат енергията от последната нощ със един уникален ДЖИПСИДЖАЗ, реге, джънгъл, етно, дъб сет с участието на двама наистина фантастични артисти Сандо Сандов (Wickeda) на тромпет и Борил Илиев ( Romaneno project) на саксофон. Огънят ще разгаря и DJ Dharba от Слънце Луна, който заедно с Глобал Вижън Съркъл са сред главните подпалвачи на събитието.

Какво ще стане в събoтната вечер в MAZE, подобно на това, което се случи на "Острова на Тишинавтите", НЕ МОЖЕ да се разкаже, то трябва да се ПРЕЖИВЕЕ.
Лично, на място и заЕДНО!
Очакваме ви!

начало 22.00
вход 5 лв.

ДА преБЪДЕ Беглика!

Изпращайте ни снимки ot Beglika 2015 за визията.
Дрескод: с фланелки БЕГЛИКА от различните издания на феста!

Start: 22:00 Enter: 5 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com