ПО СВЕТА И У НАС # 3

музикално осведомителен бюлетин
28 Март 2014 - Петък
bar NeuBerlin - Нов Берлин

DJ Invoke, Bai POP, Dancing Angel, DJ Olaija - GLOBAL VISION DJs
Live act: SANDO trompet (WICKEDA) - Guest DJ's

На 28 март, петък (както всеки последен петък от месеца) Global Vision Circle ще празнуват за трети пореден път културното богатство и многообразие на планетата с коктейл от музика и образи от цялата Земя. Този път коктейлът "ПО СВЕТА И У НАС - музикален осведомителен бюлетин " ще съдържа следните съставки:

- сесия Балкански dancehall с "Джа" САНДО (тромпетистът на Уикеда) в горещо музикално взаимодействие с диджей Бай ПОП - пионер на балканската клубна музика у нас известен и под други имена в други формации ( Zionlionz Soundsystem, Global Vision deejays). Очаквайте нещо горещо, свежо и сготвено на момента... истински деликатес за душата и тялото едновременно!!!

- танцувална (наречете я "world beat" или "global beats") селекция на трима от диджеите на Global Vision Circle: INVOKE, OLAIJA и KENAN. Става дума за уникален, автентичен и крайно танцувален микс на музика от Карибите, Африка, Азия, Европа и Америките, поднесен от ветераните в жанра. Чудно и чудесно!

- фотографско пътуване по забравените пътища свързващи Родопите с Памир с Филип Лахмасурен от клуба на пътешественика в България. Важно е да отбележим, че събитието СЕ, и ще се организира с активната подкрепа на този клуб и това никак не е случайно, пък и какво по-подходящо място за нашия празник от Нов Берлин - Neuberlin*, място наречено на името на новата мултикултурна столица на Европа?

И така, ако вибрирате на нашата честота заповядайте!
ONE LOVE! ONE HEART! Let's get together, and feel allright!

Начало 21.00
Вход 5 лв.

*Нов Берлин - Neuberlin се намира на ул. Султан тепе, която е перпендикулярна на ул. Черковна, точно преди последната да пресече ул. Оборище

Start: 21:00 Enter: 5 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com