CHILL STATION #5


17 Ноември 2013 - Неделя
club MIXTAPE 5

DJ Olaija, Dancing Angel, DJ Invoke - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects
Live Trance Circle - MUSICAL PROJECTS
down tempo & chill out selection - Guest DJ's

За пети пореден път Chill Station Platform ще събере най-цветните, релаксиращи и творчески вдъхновяващи елементи от големия пъзел на бетонния град. „Hand Made/ Ръчно направен” станцията отваря врати в 14 ч на 17 ноември 2013 г. в столичния club *MIXTAPE 5*.

Акцентът на платформата тази година са творческите ръчно изработени предмети и мини работилници за разкриване на скрития артистичен потенциал на всеки човек.

Global Vision Circle и Crop Circle Project подготвят за пореден път едно изключително пространство, в което царува спокойствието, природния уют, източния цвят, вълшебния свят на сънищата и творческите работилници за преоткриване на таланти.

Посетителите на иновативното събитие, което събира в себе си елементи от културата на бъдещето имат възможност да се запознаят с над 20 артисти от BazArt.bg, създаващи изцяло на ръка своето изкуство и показващи най-доброто, на което са способни! И, понеже ключовата дума за деня е „Hand Made/Ръчно направен”, организаторите са подготвили работилници, в които посетителите свободно могат да се включат, защото у всеки човек спи не един неразкрит талант, който чака да бъде деликатно събуден.

Предвидена е специална зона, в която голям екран се превръща в прозорец към природата и спокойствието - над 200 вълшебни снимки, от някои от най-добрите фотографи-пейзажисти в България, ще свържат човек и природа.
Малката зала на club *MIXTAPE 5* ще побере форум с лекции в нестандартна обстановка, където влизаш бос, за да се пренесеш по-лесно и естествено в атмосферата на сънищата.

Веднага след лекциите, отново в B-Side, започва играта Дарплей, която развива социална и езикова компетентност, отключва усъвършенстването на толерантността и спомага за приемането на различни гледни точки. Този комуникативен метод, изграден във вид на игра развива мисленето, позволява на участващите да се учат един от друг, да обменят опит и идеи и да си помагат взаимно за разрешаването на конфликти.

В програмата е предвиден и кът за най-малките посетители! Специални аниматори ще се погрижат за децата и тяхното незабравимо изживяване в детската станция.

Oчаквайте скоро повече информация и пълна програма на събитието.

Start: 14:00 Enter: 10 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com