APACHE INDIAN live & INDIAN ROOM

Reggae & Indian Night
27 Април 2013 - Събота
club MIXTAPE 5

FreakKIta, DJ Invoke, Dancing Angel, DJ Olaija, Masta P6U - GLOBAL VISION DJs
APACHE INDIAN & Karma Soundsystem, Zafayah (Roots Rocket) & Zionlionz Crew - Guest DJ's

На 27 април, събота индийската реге легенда APACHE INDIAN ще пее за първи път в София в клуб *MIXTAPE 5* по покана на Zionlionz Soundsystem .

Ексклузивното събитие ще има две тематични зали - РЕГЕ и ИНДИЙСКА. Ветераните в world beat сцената у нас Global Vision Circle ще бъдат домакини на INDIAN ROOM, където заедно с индийските гост-артисти от Karma Soundsystem ще ви въведат в света на индийската танцувална мания наречена Bhangra.

Очаквайте още индийски танци и рисуване с къна в автентична атмосфера и визия от Индия! Дрескод в индийски стил е силно препоръчителен за всички любители на Индия.

Стремежът на организаторите е да обединят в рамките на една вечер и под покрива на един клуб - всички почитатели на реге и индийската музиката чрез едно неповторимо живо представление със световно известни гост артисти.

С гостуването на Apache и неговата Karma Soundsystem ще отбележим и 9-тия рожден ден на ZionLionz - оригиналната реге саунд-формация на България.

Най-сетне ще имаме шанса да видим кой е Steven Kapur (Стивън Капур) a.ka. Apache Indian изпял една от най-култовите мелодии на 90те - Boom Shak-A-Lack (http://www.youtube.com/watch?v=kZzBd41NuZw) и създал уникалната еклектична комбинация от ямайско реге и индийска танцувална музика „бангра” наречена Bhangramufin (бангра мъфин).

С успешна, над 20 годишна кариера, 5 световни турнета и 11 милиона продадени албума по цялата планета, Apache Indian има статуса както на реге легенда със 7 хит сингъла в Британската Топ 40 класация и десетки световни музикални номинации и награди, така и на супер звезда в Индия.

Най големият му хит сингъл „Boom shack-a-lack” е радиофоничен, танцувален шедьовър използван в над 70 телевизионни програми по целия свят , включен в саундтрака на холивудски филми като 'Dumb & Dumber' & 'Scooby Doo 2', а също и в плейлистите на всички български майнстрийм радиа. Често замесен в колаборации с легендарни артисти като Шон Пол, Дезмънд Декър, Аша Бошле и т.н., Apache Indian не спира да обикаля планетата от Азия, през Европа, Канада и САЩ , до Япония като посланик на Музиката , която има сила да обединява култури и разбира се... да нажежава до червено дансингите!

Към реге денсхол експолозията, ще се присъедини и пламенния реге глас на ZAFAYAH, който наскоро се завърна от турне в Индия. ZAFAYAH е един от най-талантливите български реге изпълнители, като освен поет и музикант, той е и основен продуцент в първия български реге лейбъл Roots Rocket. Съзнателният растаман определено ще се впише перфектно в атмосферата на вечерта и ще нажежи сцената до огнено червено, точно преди да излезе и гвоздеят на програмата - Apache Indian!

За девета поредна година Zionlionz ще донесат на хората запазената си марка - позитивна вибрация („Positive vibes for da people”)! Не пропускайте това събитие!

27 април, събота
club *MIXTAPE 5*, REGGAE & INDIAN ROOM
9 years positive vibes for da people!!!

Предварителна продажба на билети в мрежата на TICKETSTREAM.BG
Билети – 10 лв. – предварителна продажба
Билети – 15 лв – в деня на събитието и на място.

Полезни връзки:
http://en.wikipedia.org/wiki/Apache_Indian
https://www.facebook.com/apacheindianofficial
https://www.facebook.com/Zafayah.music
https://www.facebook.com/zionlionz
https://www.facebook.com/mixtape5

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube-nocookie.com/embed/bXSAiKn0Q1s" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Start: 22:00 Enter: 15 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com