ZION VISION Night!

reggae, african, brazilian, indian, latin & balkan music
15 Април 2011 - Петък
TWINS Club, НДК, II етаж

Africandro, Masta P6U, DJ Olaija, Dancing Angel, DJ Invoke, FreakKIta - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects
ZionLionz DJ Crew - Guest DJ's

ZION VISION NIGHT е второто празнично събитие, обединяващо две от основните организации на музикалната ъндърграунд сцена у нас – Global Vision Circle и Zionlionz Soundsystem.

На 15 Април (Петък) в клуб TWINS (с отворена лятна тераса) общо 8 диджеи от двете организации ще застанат рамо до рамо или B2B, за да изпълнят петъчната нощ с танцувални ритми от цялата планета. Zionlionz Soundsystem са пионери на реге сцената в България и вече 7 години “облъчват” клубния живот с позитивна вибрация от Ямайка. Global Vision Circle пък не случайно се самоопределят като “музикални полиглоти”, защото на техни събития можете да чуете, буквално музика от цял свят – африканска, бразилска, индийска, латино, карибска, балканска, както в автентичното й звучене, така и ремиксирана с електронни бийтове.

Едно е сигурно – очаква ни вечер с много положителни емоции, здрави танци и хора с отворено (глобално) съзнание. А в полунощ на дансинга ще се развихри истински спектакъл от две дами, отдадени на танците – Денсхол кралицата FLEXY FLAME ще срещне с танцова стъпка черната перла - Айша от Гамбия.

Наспете се добре предната вечер, защото ZION VISION NIGHT ще ни държи на крака до ранни зори.

Начало: 22:00, вход: 5 лв.

Line up
22:00 Africandro B2B FreakKita
23:00 Zion B2B Astrala
00:00 P6U B2B Olaija
01:00 Dancing Lion B2B Invoke
02:00 DJ JAM

DANCE Performance:
DHQ FLEXY FLAME (Jamaican style) meets on the dance floor AISHA from Gambia (African Style)

За Дивите на Дансинга:

DHQ FLEXY FLAME води школа за ямайски денсхол танци, но също се увлича и по карибските и африкански стилове. За нея танците са ритуал, който те освобождава от всичко негативно, затова ако искате и вие да разпуснете можете да я намерите всеки  Понеделник от 20:00. и Събота от 18:00 (начинаещи), както и Вторник от 15:00.и Неделя 18:00 (напреднали) в Dancehall Aerobic club в Зона Б19, ул. “Овче поле” 125.

Айша от Гамбия е автентичен представител на Африканската танцова култура. В новооткрита й школа “JOKO Dance” можете да се докоснете до изключителното богатство и колорит на африканските танци, които те разведряват, изморяват и накрая те вкарват в транс!!!! “JOKO” на уолоф (африкански език) означава “комуникация” – нека не спираме да танцувате и общуваме помежду си!!!! Уроците по афро танци с Айша са всяка Сряда от 20:15 и Събота от 14:00 в “Юлива Аеробик Студио” на ул. “Раковски” 78.

Start: 22:00 Enter: 5 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com