The Big Big Summer Reggae Party

Live act: Reggaelution & Kaya
01 Юли 2004 - Четвъртък
club SPS

Dharba, Masta P6U - GLOBAL VISION DJs

DRUM CIRCLE starts at 18:00

Reggae visuals - Classics and New Stuff

Start: 20:30 Enter: 5 BGN

Drum Circle просто казано представлява група от хора, събрани в кръг с цел да правят заедно музика с ударни
инструменти. Не трябва да бъдеш перкусионист, за да участваш. Дори не трябва да имаш тарамбука. Можеш да блъскаш с пръсти по стар леген или да клатиш празна бирена кутия с няколко камъчета в нея. Достатъчно е да си в кръга и да участваш.

"Какво ако нямам никакъв музикален талант?", би запитал някой. Това няма значение, законът на живота е такъв  - всеки е ритмичен. Като започнем от нашето сърце, ритъмът е нещо, което всички хора носят вътре в себе си. И затова ВСЕКИ би могъл да участва в Drum Circle.

Ритъмът е универсалният език, който всеки, дори децата знаят. Когато се събираме, за да споделим общ ритъм, ние си предаваме един на друг съобщение, което е по-дълбоко от вибрацията на тарамбуката, съобщение, което преминава през кожата и мускулите и достига до самите кости.

В Drum Circle всички действат едновременно и заедно. Всеки е част от цялото без да изгубва своето собствено себеизразяване. Можеш да нарисуваш лицето си, можеш да влезеш да танцуваш във вътрешността на кръга, Drum Circle може да приема всякакви форми.

Ритъмът успява там, където думите се провалят. Музиката и танцът са ГОЛЯМОТО ЛЕКАРСТВО на хората от 21 век на планетата Земя. Да ги използваме правилно! 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com