Международен ден на водата и влажните зони

музикален ритуал-сътворчество за зареждане на водата
02 Февруари 2015 - Понеделник
Star Gate Room @ Bulgaria mall

Live Trance Circle - MUSICAL PROJECTS

Start: 19:00 Enter: BGN

2-ри февруари е световният ден на водата и влажните зони. Каним ви да го отбележим заедно чрез музикален ритуал. Готвим се да претворим традиционното вълшебство на LIVE TRANCE CIRCLE в празник на водата и музиката.

Да заредим с красива магия и вдъхновение водата в себе си и да възнамерим чистотата на водата на цялата ни прекрасна планета.

Очакваме ви на 2-ри февруари 2015 г. в София - Star Gate Hall, Мол България, ет. 2.

Носете си:
- сърцето си ...
- любовта си към водата и музиката
- личната си тишина

От нас очаквайте:
- музикални инструменти от цял свят
- вълшебна приказка
- почерпка
- още тишина, звезди и изненади

За контакт: 0896614312

Повече за Live Trance Circle: Live Trance Lab е отворена система - всеки с будно и внимателно съзнание е добре дошъл да стане част от музикалното пътуване-изследване, което случва всяка седмица от 12 години насам. Предварителни музикални умения НЕ са необходими! Разполагаме с колекция от уникални музикални инструменти от цялата планета...

Повече за Деня на влажните зони: 2-ри февруари е официалният празник на водата и водните обекти на планетата Земя. На 2-ри февруари 1971 г. се случва нещо много интересно! В иранския град Рамсар държавните глави на много държави се събират и доброволно и от името на своите съграждани подписват, т.нар. Рамсарска конвенция за опазване на влажните зони на планетата Земя. Това е един изключителен жест и знак за нова посока в нашето разбиране и еволюция на глобално ниво. Това, което правим на 2-ри февруари е да си припомняме тази нова посока. Да си припомняме, че единственото нещо, което остава да направим е всеки от нас ежедневно и също така добровлно и осъзнато да се грижи за красотата и чистотата на нашата планета и основният й жизненосещ компонент - свещената вода. 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com