ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВСИЧКОЛЕНАТА

Театър на сетивния ЛАБИРИНТ за ДЕЦА
20 Юни 2014 - Петък
Bulgaria mall

„ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВСИЧКОЛЕНАТА“ е първият по рода си проект на ТЕАТЪР НА СЕТИВНИЯ ЛАБИРИНТ, специално създаден за ДЕЦА!

Очаква Ви фантастично пътешествие из ВСИЧКОЛЕНАТА, където ВСИЧКО Е ВЪЗМОЖНО!

„ПЪТУВАНЕ ВЪВ ВСИЧКОЛЕНАТА“ е интерактивно-сетивно приключение – „ЛАБИРИНТ“, в който вътрешното ДЕТЕ свети и играе, учейки се да разчита знаците на ВСИЧКОЛЕНАТА!

Това е един ЛАБИРИНТ – лаборатория за създатели, за „нещотърсачи“, за ДЕЦА от всички възрасти… Един „ЛАБИРИНТ“, който провокира въображението, изненадва, диша под вода и се смее…Това е един ЛАБИРИНТ – врата към вечното лято, който се побира в детска длан!

Ако искаш да излетиш с нас и да попаднеш в чудния свят на ВСИЧКОЛЕНАТА, се обади на тел. 0885 61 72 07 (между 9:30 и 17:30), за да ЗАПАЗИШ своя БИЛЕТ за това невероятно пътуване!

Цена: 25 лв. за деца между 7 и 12 г.
Възрастните, желаещи да станат отново деца и да преминат през Детския Лабиринт, ще имат възможността да го направят в определени за това дати, с билет от 30 лв.

Дните, в които ПОРТАЛЪТ към ВСИЧКОЛЕНАТА се отваря, са между 7 и 20 юни 2014 г. в BULGARIA MALL.

Събитието се организира от сдружение GLOBAL VISION CIRCLE (www.globalvisioncircle.org ) с любезната подкрепа на „СЛЪНЦЕ ЛУНА“.

КАКВО Е ТЕАТЪР НА СЕТИВНИЯ ЛАБИРИНТ?
Същността на Театъра на сетивата "Лабиринт" се намира в пространството отвъд думите и затова трудно може да се описва или разказва за него. За да бъде разбран, трябва да бъде ПРЕЖИВЯН!

И все пак Театър на сетивата «Лабиринт» е:
• Интерактивен артистичен процес, който води до създаването на представление, обвързано със специфична среда-място /site specific performance/
• Пърформанс, в който ролите на «зрител» и «актьор» се смесват и те се превръщат в съ-творци на едно уникално преживяване
• Едновременно древен и съвременен ритуал, при който посетителите преминават един по един (а понякога в малки групи) през инсталация - лабиринт, където се сблъскват с наситени сетивни изживявания /слухови, осезателни, обонятелни, визуални, вкусови/
• Лично пътешествие в тъмното ТУК и СЕГА, в което с всеки следващ завой и среща отпадат препятствията към същността ни и ние отново се свързваме с вътрешното си Аз, с Другия, с Вселената.

"С навлизането в Сетивния лабиринт за тебе външният свят изчезва... Изминаваш 100, 200 или 300 крачки най-много, но те променят тотално усещането ти за тук, сега, преди, тогава, аз, другите… Ставаш героят на легенда или приказка, която съществува само за теб, провиждаш “невидимото за очите”, намираш отговори на въпроси, които отдавна чакат...
На изхода Лабиринтът e вече част от теб."

Start: 7-20 юни 2014 Enter: BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com