TROPICAL CARNIVAL

Brazilian, Caribbean & African Carnival Music!
19 Февруари 2014 - Сряда
CULTURE BEAT club

Dancing Angel, DJ Olaija - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects
Elena Bali & Amazonia Dance Project - Guest DJ's

It`s time for CARNIVAL!!!!

Февруари е месецът на карнавалите и то не случайно! Милиони хора от всички краища на света – от Венеция и Ница, през Корфу и Тенерифе, та чак до Бразилия и Тринидад и Тобаго, се смесват заедно и изпълват улиците на градовете с цветното си и шумно присъствие! Пищността и разкрепостеността обновяват енергията след зимата и запалват искрата за нов живот!

Ако искате и Вие да преживеете обновяващия и освобождаващ ефект на карнавалната еуфория, и то без да напускате София, можете да го направите на 19ти февруари/СРЯДА в „мултикултурното сърце“ на столицата -клуб CULTURE BEAT. TROPICAL CARNIVAL е традиционното, ежегодно събитие на Global Vision Circle, посветено на карнавалната култура в Бразилия и Карибите.

Музикалните пътешественици – DJ Dancing Angel & Olaija, ще ви пренесат в другия край на планетата – до Рио де Жанейро и Тринидад и Тобаго, където в момента танцуващите тела, багрите и ритъмът на самба и сока са издигнати в култ. Музиката сама ще ви задвижи, а карнавалните диви – Elena Bali & Amazonia Dance Project ще ви загреят с урок по бразилски зук един час преди партито!

Очаква ви и визуално пътуване из самбадрумите и карнавалните шествия в Рио и Карибите!

Изберете сами как да се маскирате и не забравяйте, че карнавалът има силен трансформативен ефект. Не случайно се е запазил като магически ритуал от Древността до наши дни!

Начало: 21:00, вход СВОБОДЕН

Начало на денс урока по бразилски зук с Elena Bali: 19:30, цена - 6 лв.

Start: 21:00 Enter: free BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com