CARIBBEAN NIGHT

hottest music from Trinidad, Cuba & Jamaica
08 Май 2013 - Сряда
CULTURE BEAT

DJ Olaija, Dancing Angel - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects
dance performance by Elena Bali & Maria Cossa - Guest DJ's

Несъмнено летните градуси и топлите нощи с аромат на люляци ни карат да мечтаем за безгрижните, радостни дни, прекарани на морето!

На 8 Май (Сряда) музикалните пътешественици от Global Vision Circle ви канят да се отправите към едно от най-райските кътчета на Земята - Карибският басейн. Освен с изомрудените си води, коралови рифове, безкрайни плажове, тропически пловоде и растения, Карибите са известни и с едни от най-танцувалните музикални стилове.

Достатъчно е да споменем салсата от Куба, меренгето от Доминиканска република, регето от Ямайка и соката от Тринидад, за да си представим енергетизиращия музикален коктейл, неизменна част от страстните Карибски нощи.

Вярно е, че София далеч не е Хавана, нито Кингстън, но затова пък предлага тематични партита с автентична музика и атмосфера, които да ви пренесат духом там! CARIBBEAN NIGHT в CULTURE BEAT е точно такова!

Не пропускайте да се включите в специалния урок по карибски танци - салса, меренге и регетон, с горещите Elena Bali и Maria Cossa, който започва един час преди партито - от 20:00!

А веднага след това Global Vision диджеите Dancing Angel & Olaija ще ви дадат многобройни възможности да се развихрите на дансинга под звуците на салса, сока, меренге и реге, да изпробвате наученото в урока, както и да импровизирате по двойки или сами - така както музиката ви понесе!

Ако се облечете карнавално, цветно и ефирно, няма да сбъркате - карибският стил винаги подхожда на задаващото се лято!

Начало на урока по танци - 20:00, такса - 5 лв.
Начало на партито - 21:00, ВХОД СВОБОДЕН!

Start: 20:00 Enter: FREE BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com