Goddess Grooves vol.4

An Event Created by Women & Dedicated to Feminine Intuition
01 Април 2011 - Петък
TWINS Club, НДК, II етаж

DJ Olaija - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects
DJ Jaya & DJ Freakkita - Guest DJ's

Звездно парти от серията Goddess Grooves, посветено на женската интуиция и творческа енергия!

Ако сте били на поне едно от уникалните партита от серията Goddess Grooves, няма как да не си спомняте фантастичната, свръхкрасива и уютна атмосфера, създадена от неизчерпаемата творческа енергия на жените, замесени в начинанието.

За тези, които все още не са присъствали на подобно събитие, сега е моментът да се зарадват, защото ги очаква едно ново, изключително приятно и изненадващо сетивата преживяване!

За трите си издания през 2010 г. събитията под името Goddess Grooves се превърнаха в запазена марка за хармонична аудио и визуална среда, позитивно настроение и здрави танци (без цигарен дим). Това са събития, изцяло създадени от женската креативност и представящи Жената като ТВОРЕЦ – диджей, художник, дизайнер, музикант, фотограф, декоратор, танцьор, поет, кулинар.
Първото за 2011 година Goddess Grooves стартира на 1 Април (без шега) и е посветено на женската интуиция. В петъчната нощ клуб Туинс ще се превърне за една вечер  в космическо пространство, изпълнено с луни, звезди и небесни същества – тема за декорацията на събитието.

За да се чувстват наистина тържествено и необикновено гостите на вечерта, ще имат възможността да се възползват от специалния женски кът, където Ваня Донева (фризьорски салон Петър Духарски) ще прави “космически” прически, а гримьор от френската био декоративна козметика Terre d’Oc, ще подчертава женствеността и звездното излъчване на дамите.

Музиката на вечерта ще бъде изцяло селектирана от жени-диджеи – Olaija, Jaya & Freakkita от Global Vision Circle, представящи саундтрака от бъдещето, който съчетава музика от цялото земно кълбо с характерно фюжън звучене. Специален гост на вечерта е певицата Миглена Ценова, чийто глас ще ви изпрати директно в орбита на Земята.

Очаквайте още звездна визия, африкански танци, водени от Айша (Гамбия), пазар с бижута и аксесоари, дело на женското творчество, чай шоп и още изненади от звездите.


Start: 21:30 Enter: 6 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com