SALSAlon vol.6

special cuban menu, timba dance lesson, cuban visuals
17 Февруари 2011 - Четвъртък
Funky Kitchen (Stefan Karadja 26)

Alex DJ, Dancing Angel - GLOBAL VISION DJs

SALSALON vol.6 с кубинска кухня, кубинска музика, танци и ... кубинци

Задава се шестият SALSAlon – събитие, представящо корените и автентичния дух на афро-латиноамериканска култура. На 17 Февруари (Четвъртък) очаквайте вечер, посветена на КУБА. Партито традиционно ще бъде във “Funky Kitchen - music & dinner”, където хубавата музика има и вкус! Да, и  този път освен, че ще танцуваме на “hecho en Cuba”* музика, ще гледаме снимки и видео материали от емблематичния остров, ще може да опитаме и типична кубинска храна от меню, приготвено специално за случая от Орландо Пелегрин Ортега - готвачът на Кубинското Посолство в София.

А тъй като САЛСАлоните целят реално да обогатяват представата ни за културите от Латинска Америка, един час преди партито от 20 часа, започва урокът по тимба - новата салса на Куба, воден от Раул Торес – грациозният кубински танцьор, който всички познаваме.

Разпуснете му края, запалете свободния дух в себе си и се настройте на честотите на Хавана-Куба, където купонът не спира, въпреки обстоятелствата. Сега му е времето и да опресните испанския си, защото САЛСАЛОНът ще ви срещне и с кубинската общност в България. Специален гост на вечерта ще бъде самата посланичка на Куба
г-жа Тересита Капоте.

За автентичната кубинската музика, която ще звучи през вечерта, ще се погрижат “латино динозаврите” от SALSA DOCTORS DJ CIRCLE, а тъй като организатор на кубинската вечер е GLOBAL VISION CIRCLE може да сме сигурни, че глобалният дух от бъдещето ще бъде пуснат от бутилката.

Начало на урока по тимба с Раул Торес – 20:00, цена 6 лв.

SALSALON 6 се осъществява с любезното съдействие на Посолството на Куба в България.

*“hecho en Cuba” – направено в Куба

Start: 21:30 Enter: 5 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com