Festa Do Brazil vol.2

samba, brazilian beats & capoeira
10 Февруари 2011 - Четвъртък
TWINS Club, НДК, II етаж

DJ Olaija, Dancing Angel - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects

На 10 Февруари София ще се настрои музикално и емоционално на вълните на най-пищното и страстно събитие в годината – Бразилския карнавал в Рио де Жанейро. Festa Do Brazil, организаторана от Global Vision Circle, ще пренесе поне малка част от еуфорията на карнавала в зимната ни столицата и ще запали със сигурност желанието ни да се слеем с танцуващите тълпи по улиците на Рио.  

За целта утвърдените “бразилификатори” – Dancing Angel & Olaija, няма да ни пуснат да си тръгнем от клуб Туинс преди ранни зори с гореща селекция от класическа самба, танцувални афро-бразилски ритми, бразилектро и байле фънк. След полунощ пък очаквайте  истински САМБА БЕНД, но с български корени – родната Sambanda, която ще ни потопи в ритъма на уличната самба с много импровизации. Не е изключено да станете част и от някоя спонтанна рода – кръг, в който се играе капоейра, тъй като гости на вечерта ще бъдат най-опитните в бразилското бойно изкуство-танц у нас. А ако отдавна искате да се научите да танцувате самба, със сигурно ще има поне няколко бразилеца, които да ви въведат по най-автентичен начин в танца.

Затова сложете си най-широките усмивки и най-карналаните дрехи и елате в клуб Туинс, за да преживеете  чудото да бъдете ЕДНО с ритъма на гореща Бразилия! Какво по-вълнуващо може да ви се случи в една февруарска нощ?

Начало: 22:00, вход 5 лв.

Start: 22:00 Enter: 5 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com