ElectroTango Argentina Night

Electro tango music, visuals & argentinian wine
07 Юли 2010 - Сряда
Beach Bar by MEMENTO

DJ Olaija - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects

След първите две вечери от серията Global Vision Nights, посветени на “Havana Cuba”,  и Бразилската самба от плажовете на Рио де Жанейро, следващата спирка от екзотичното ни морско пътешествие ще ни отведе чак до бреговете на мегаполиса Буенос Айрес. На 7 юли (сряда) в лятната градина на бар Мементо (на ъгъла на улиците “Гурко” и “Раковски”) ще се потопим в духа на Аржентина с третата вечер от серията на Global Vision Circle “ElectroTango Argentina”.

Аржентинското танго от танц на простолюдието в края на 19в. в днешно време се е превърнал в изискано занимание, средство за общуване, медитация и лайфстайл на хиляди хора от различни континенти.

Изключително страстен, леко меланхоличен, но силен и чувствен стилът танго в музиката и в танца, става обект на интерес на все повече съвременни артисти, които го доразвиват, обогатяват и внасят към него свеж електронен привкус и бийтове. Именно това е музикалната посока, в която ще ни отведе диджей Olaija тази сряда, вдъхновена от творчеството на музиканти като Gotan Project,  Tanghetto, Bajofondo Tango Club и др.

За автентичната атмосфера и визия на вечерта ще се погрижи екипът на Global Vision Circle. Бъдете с нас от 20:30 в прохладната градина на Beach Bar by Мemento, където може да удължите нощта с тонизиращо мате или с типичния аромат на хубаво аржентинско вино. Елате с кавалер и се пригответе поне за един страстен танц.

 Вход свободен!  

Reggae Magic Jamaica – 14 July /Wednesday

Подобно на останалите събития, организирани от Global Vision Circle вечерите имат за цел да създадат цялостно преживяване, даващо „храна” за повече сетива и се състоят от няколко точно подбрани елемента, свързани в единно цяло:

•    уникална музикална селекция, представяща в рамките на четирите вечери перлите от огромните музикални колекции на диджеите от Global Vision Circle – Dancing Angel & Olaija
•    визия, отваряща “прозорци” към далечните, екзотични реалности - от природните картини, през живота по улиците, до празненставата и карнавалите, на Куба, Бразилия, Аржентина и Ямайка
•    тематични храни и типични коктейли за телата, които просто си танцуват...

Start: 20:30 Enter: FREE BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com