HAVANA CUBA

Global Vision Nights @ Beach Bar by MEMENTO- Summer 2010
23 Юни 2010 - Сряда
Beach Bar by MEMENTO

Dancing Angel - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects

GLOBAL VISION Nights at BEACH BAR by Memento

представлява серия от тематични вечери, пресъздаващи в открития бар-градина “Beach Bar by Memento” в центъра на София лятната, морска атмосфера на далечни, екзотични култури – Куба, Бразилия, Аржентина и Ямайка.

Havana Cuba – 23 June /Wednesday

Bossa Samba Brazil – 30 June /Wednesday

ElectroTANGO Argentina – 7 July /Wednesday
 
Reggae Magic Jamaica – 14 July /Wednesday

Подобно на останалите събития, организирани от Global Vision Circle вечерите имат за цел да създадат цялостно преживяване, даващо „храна” за повече сетива и се състоят от няколко точно подбрани елемента, свързани в единно цяло:

•   уникална музикална селекция, представяща в рамките на четирите вечери перлите от огромните музикални колекции на диджеите от Global Vision Circle – Dancing Angel & Olaija
•    визия, отваряща “прозорци” към далечните, екзотични реалности - от природните картини, през живота по улиците, до празненставата и карнавалите, на Куба, Бразилия, Аржентина и Ямайка
•    тематични храни и типични коктейли за телата, които просто си танцуват...

HAVANA CUBA – 23 June /Wednesday/
Beach Bar by Memento /106 Rakovski str./

Първата вечер от серията Global Vision Nights е посветена на “Havana Cuba” и ще ни срещне с многоликата и разнообразна, но специфична култура на най-големия и емблематичен отстров в Карибския басейн. Куба – страната на Че Гевара и революционерския дух, на истинските ароматни пури и хубавата салса, там където горещият тропически климат предопределя колоритния кубински лайфстайл и темперамент.

На 23 Юни /Сряда/ в новооткрития Beach Bar by Мemento (на ъгъла на улиците “Гурко” и “Раковски”) ще се пренесем из горещите, прашни улици на Хавана, където се носят мелодични ритми на сон кубано, салса, румба и мамбо, там където хората простичко и от сърце танцуват по двойки и се радват на живота такъв какъвто е!

За автентичната атмосфера и визия ще се погрижи екипът на Global Vision Circle, а ветеранът на латино сцената у нас Dancing Angel ще ни потопи с богатата си музикалната селекция в корените на кубинската музика. Там където африканската ритмика среща европейската мелодика, за да се роди нещо ново – музиката на Куба, докосваща сърцата на милиони хора по света със своето искрено и чувствено звучене.

Очакваме Ви в 20:30 в прохладната градина на Beach Bar by Мemento, където може да завършите деня с освежаващо мохито, куба либре и поне един танц... за да е по кубински. 

Вход свободен!  

Start: 20:30 Enter: free BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com