LIVE TRANCE CIRCLE

музикална практика
21 Август 2014 - Четвъртък
BEGLIKA Fest 2014

Live Trance Circle - MUSICAL PROJECTS

Start: 15:00 Enter: BGN

И тази година вълшебният сандък пълен с музикални инструменти събрани от цялата планета ще кацне на покритата с дъхави билки и горски плодове земя на Свободна Република Беглика.

В палатката предоставена ни от нашите приятели от WAKE ЪП! и доставена от традиционните ни партньори от OCB през 4те дена на фестивала ОТНОВО ще звучи музикалният поток свързващ земята, звездите и душите в ЕДНО искрящо цяло...

Казваме отново, защото Беглика беше първият фестивал, който подкрепи и приюти лайв транс съркъла още на второто си издание и оттогава насам не е имало Беглишко събиране без участието на кръга на пътуващите в звука и Тишината звездни приятели...

За тези, които ни срещат за първи път ще уточним, че:

Лайв-транс музиката е музика на бъдещето. Тя е предчуствие и знак за един възможен нов свят, свят в който човешките същества творят така спонтанно и естествено както дишат.

Лайв-транс музиката е процес, който не разделя участниците на “изпълнители” и “публика” – тук всеки може да бъде и двете. Точно затова тя носи вътре в себе си края на егото. Тук няма фенове и почитатели, а само сътворци и приятели. На преден план излиза не крайния резултат, а процесът на общуване, търсенето на хармония и ЕДИНение.

Това е процес, в който грешките са напълно допустими, а постиженията (които са обща заслуга) имат участта да се стопяват завинаги в мига на своето възникване. Лайв-транс музиката е врата към РЕАЛНОСТТА, която е винаги на едно и също място в едно и също време - тук и сега, тук и сега, тук и сега...

Пояснение: Основно правило за съществуването на Live Trance Circle е, че музикалното общуване се случва в пространството ОТВЪД ДУМИТЕ, ЕДИНСТВЕНО и САМО посредством музика и звук.

Организаторите от Institute for Silence Research искат специално да подчертаят важността на този факт и да помолят внимателно и настойчиво всички, които преценят че (все още) не могат да прекарат няколко часа от живота си без да говорят да не пристъпват прага на палатката. 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com