CHILL STATION - A TRIP BEYOND

3-days chill out and ambient music, meditations, art sessions
18 Април 2015 - Събота
STAR GATE ROOM @ BULGARIA mall

BALKAN SCIENTISTS, Live Trance Circle - MUSICAL PROJECTS

Веднага след Великден, на 17, 18 и 19 април, платформата за нова култура - CHILL STATION, представя следващото си издание – “A TRIP BEYOND”, което ще се разгърне в необикновеното и вълшебно пространство STAR GATE ROOM. Със своите, вече седем, издания серията събития CHILL STATION се превръщат в истински АВАНГАРД на съвременната градска култура, който проправя нови пътища и очертава контурите на едно бъдеще – „по-деликатно, по-зелено, по-творческо”!

„CHILL STATION - A TRIP BEYOND” отваря ПОРТАЛ във време-пространството и Ви кани да предприемете пътуване в неизвестното, водени от интуицията и изследователския си дух. Пътуване, което провокира сетивата и експериментира с възможностите за колективно СЪ-ТВОРЧЕСТВО, ИГРА и ОБЩУВАНЕ във фините измерения, ОТВЪД ограниченията на тримерната реалност.

За това спомага не само програмата на събитието (която можете да прочетете по - долу), но и самото място на случване. STAR GATE ROOM е наистина магическо пространство, заредено с енергията на стотици деца от всички възрасти, преминали през последните представления на Театъра на сетивния Лабиринт – „Пътуване във ВСИЧКОЛЕНАТА” и „Терминал ∞”. Убедете се сами на https://www.youtube.com/watch?v=o4ySri4KeNM

„CHILL STATION - A TRIP BEYOND” цели да разшири идеята за мислимо и възможно, като създава условия за вълнуващи приключения на духа, сетивата и тялото - медитации, концерти, духовни практики, музикални импровизации, интерактивини арт сесии и пърформанси, астрални пътувания и срещи с нови приятели!

Очакваме Ви на „CHILL STATION - A TRIP BEYOND” – последното събитие, за което звездният портал STAR GATE ROOM в BULGARIA mall ще бъде отворен!

ПРОГРАМА НА СЪБИТИЕТО:

17 АПРИЛ / ПЕТЪК

18:30 – медитация „Отваряне на космическото сърце” с Георги Георгиев (след началото на медитацията вратите се затварят)

20:00 – ZAREVO live – IDM
https://m.soundcloud.com/zarevo

20:00 - Цветето на живота - движенческа практика - танцова медитация с Аци Аумена

21:00 – EXIDUS live – chill out

22:00 – KLIMENT live – psy-dub & ambient
https://www.youtube.com/watch?v=FqAnwS4rg-0&sns=fb

00:00 - до изгрев слънце – "Институт за изследване на Тишината" представя LIVE TRANCE MARATHON - музикална практика – импровизация за общуване отвъд думите, която дава възможност на ВСЕКИ (няма изискване за предварителни музикални умения) да се включи в създаването на спонтанна, жива музика с помощта на богата колекция от музикални инструменти от цял свят. Музикално пътуване отвъд ограниченията на социо-културната идентичност!

Посрещане на изгрева!

18 АПРИЛ / СЪБОТА

15:00 – STAR GATE MEDITATION - многоизмерният портал Старгейт на физически план представлява стуктура изградена от форми на свещенната геометрия. По време на медитациите, стуктурата бива активирана чрез силата на индивидуалното намерение на присъстващите и започва да катализира процеса на събуждане на „заспалите“ части на нашето ДНК. Дълбочинно трансформираща практика за постигане на устойчив вътрешен мир, събуждане на съкровенни осъзнавания, засилване на инуицията и развитие на неподозирани способности, връзки или вече съществуващи таланти. Резултатът е цялостно балансиране на различните аспекти на съществото ни, което може да се прояви и като физическо излекуване.


17:00 – ЕФИРЕН ВОДЕН ПОРТАЛ – лечебна практика с кристални и тибетски купи за зареждане и структуриране на вода с МАЙКА-РА.
Михаела Стойкова (МАЙКА-РА) е звукотерапевт и музикант, завършила Институт за „Звуколечение и Съзнателност” в Сан Франсиско, САЩ. Преминава през школа за енергийно лечение и цветотерапия, изучава звука през законите на свещената геометрия като практикува от 10 години, използвайки звука в различни форми и техники с помощта на определени музикални инструменти и основно с човешкия глас. Мика работи с гласа си като интуитивен лечебен звук, използва кристални купи, махало, различни набори от камертони, природни индиански клопачи и рама барабан.

18:00 – 20:00 „Институт за изследване на Тишината” представя ТОТАЛНО ПРОИЗВЕДЕНИЕ НА ИЗКУСТВОТО – колективна сесия за спонтанно изкуство и творческо общуване - два часа, в които можете да се отдадете на невербално общуване като се отставите творческата енергия да Ви води!

18:30 - E.U.E.R.P.I. live – музикален ambient пърформанс на Мирян Колев (китара и електроника)
https://soundcloud.com/mirian-kolev

18: 30 – СЕТИВНО ПЪТЕШЕСТВИЕ от Театъра на сетивния Лабиринт

20:00 – Neolithic Vox live – psychill / IDM
https://myspace.com/neolithicvox

21:30 – BALKAN SCIENTISTS LIVE – нео-традиционна фюжън музика от Балканите, която комбинира български фолклор с класически ямайски мотиви. В проекта участват: Гергана Димитрова (глас, "Мистерията на българските гласове", "ЕВА Квартет"), Костадин Генчев (кавал, "Булгара"), Атешхан (китара, оркестъра на Иво Папазов - Ибряма), Deep Space Deejays (dub effects & electronics)
https://www.youtube.com/watch?v=NKmvpvei30g

22:00 – Въздушна акробатика – пърформанс на Бенита Примо

23:00 – Светлин и Флориан – концерт на пиано и електроника

00:00 – Man of No Ego live - музикален проект с ambient & psychill звучене, който миксира музикални вибрации с универсалните послания на мислители като Алант Уотс и др. Повече за проекта, вижте на https://manofnoego.bandcamp.com/releases

19 АПРИЛ / НЕДЕЛЯ

19:00 Групова регресия с Петър Петров

И ОЩЕ през 3-те дни на CHILL STATION:

- стена за колективно рисуване
- космически визии
- ФОТО и ВИДЕО предизвикателства

Организаторите на събитето и "Фотосинтезис" обявяват КОНКУРС за фото и видео заснемане на CHILL STATION - A TRIP BEYOND! с награден фонд, предоставен от "Фотосинтезис". Изпращайте ни снимки и видео материали по време на събитието на лични съобщения!

Вход за CHILL STATION - A TRIP BEYOND:
10 лв. за един ден
15 лв. за два дни (петък и събота)

STAR GATE ROOM се намира в Bulgaria mall, ет.2, до Тelenor.

С любезната подкрепа на:
Bulgaria mall, Слънце Луна - Sun & Moon, PhotoSynthesis Bulgaria, Импресия, OCB, Слънчоглед, Театър на Сетивата София

Start: 17-19 April 2015 Enter: 10/15 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com