Caribbean SOCA Dance Night

CURTIZ MELODY LIVE feat. Global Vision DJs
09 Ноември 2013 - Събота
club MAZE

Dancing Angel, Masta P6U - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects
CURTIZ MELODY LIVE - Guest DJ's

Карибска музикална експлозия поставя началото на тазгодишния VOCAL FEST с горещо soca парти и концерт на CURTIZ MELODY от Тринидад и Тобаго!

На 9 Ноември (Събота) гостите на CARIBBEAN SOCA Dance Night в нашумелия напоследък столичен клуб MAZE, ще имат възможността на преживеят карнавалния дух и радостните ритми на soca музиката, идваща от Карибските острови. Идната събота SOFIA VOCAL FEST 2013 ще посрещне автентичния мултижанров артист - CURTIZ MELODY от Тринидад и Тобаго, който освен вокален майстор и талантливо МС, е капитан на яхта и художник на анимационни филми – истинска Карибска легенда! Еклектичния стил и лична харизма на CURTIZ ще ви накарат да танцувате неуморно на разнообразната и изключително позитивна музика от различни части на Карибите. Няма да се учудим, ако освен soca чуем още и reggae, lovers rock, chutney, zouk и calypso!!!

Съ-организатор на екзотичната денс фиеста е Global Vision Circle – организацията, която през последните 5 години развива вкуса и сетивността на родната клубна сцена към една от най-популярната и обичана музика из целия Карибски басейн – soca.

Най-добре е soca-та да се чуе на живо и преживее с танци, но все пак ако трябва да я опишем с думи, ще кажем, че това е карибски музикален стил, комбиниращ радостния заряд на карнавалните ритми, увлекателните мелодии и хумористичните истории на Calypso-то, заедно със специфични индийски перкусии – задължителен микс за всеки карнавал и парти на Карибите.

На 9 Ноември в клуб MAZE, освен еклектичния стил на екзотичния гост – талантливият певец CURTIZ MELODY от Тринидад и Тобаго, програмата на вечерта включва и гореща музикална селекция от най-големите познавачи на soca-та и карибската музиката у нас – селекторите Dancing Angel от Global Vision Circle и Masta P6U от реге формацията ZionLionz Soundsystem. А за истински тропическите танци и карнавално усещане ще допринесе специалния денс пърформанс на екзотичната MARIA COSSA, която носи карибския дух във вените си!!!!

Не пропускайте възможността да си подарите едно музикално пътешествие до Карибите и да прекарате една вечер в духа на карнавална еуфория!

SOFIA VOCAL FEST 2013 започва!!!!! Ето и линк към цялата програма на фестивала - https://www.facebook.com/events/1660888090717121/?previousaction=join&source=1

Начало: 22:00, Вход: 6 лв.

 

Start: 22:00 Enter: 6 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com