MAMA AFRICA

music & dance from AFRICA
03 Април 2013 - Сряда
Culture Beat

DJ Olaija, Dancing Angel - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects

Мултикултурните изследователи от Global Vision Circle ви канят на следващо музикално пътешествие до непознатите земи на АФРИКА. Географски и културно далечна, за нас Африка е цяла нова вселена, която не спира да ни удивлява с традициите, светогледа и различността си.

На 3 Април (Сряда) в клуб Culture Beat ще настроим сетивата си към изключително богатата палитра от музикални стилове, ритми, мелодии и вокални техники от Черния Континент, значително повлияли цялата съвременна музика. „MAMA AFRICA” е събитие, посветено на африканската култура, дала на света “UBUNTU”* концепцията.

Подкрепени от своите африкански приятели в София, местните „афронафти” – DJ Dancing Angel & Olaija, ще ви изтрелят директно в орбита на MAMA AFRICA, където музиката и танцът са универсалният език, който обединява, разтоварва и увлича в творчески игри и приключения.

Позволете си за една вечер да проговорите на няколко нови езика -  на afro beat, soukouss, coupe decale, funana, zouk, makossa, afro rumba & reggae – не е трудно, всяко дете в Африка го прави!!!!

*„Ubuntu” е африканско понятие, рефериращо към морална философия, която отразява идеята за човешката взаимосвързаност, солидарност и единство, за това каква е самата същност на „човешкото”. На езика „банту” думата означава „човечност към другите” или „ Аз съм това, което съм, заради това, което всички ние сме!” 

Start: 21:00 Enter: Free BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2023 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com