INCREDIBLE INDIA vol.2

indian music & dance on DIWALI fest
14 Ноември 2012 - Сряда
CULTURE BEAT

DJ Olaija, Dancing Angel - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects
Henna body art by KALINA - Guest DJ's

Start: 21:00 Enter: Free BGN

Въодушевени от богатството и уникалността на различните култури на нашата планета, музикалните изследователи от Global Vision Circle ви канят на ново екзотично пътешествие до свещените земи на Индия!

На 14 Ноември / Сряда в колоритния клуб CULTURE BEAT ще посрещнем един от най-обичаните празници из цяла Индия, Непал, Шри Ланка, Сингапур, Малайзия, Тринидад и Тобаго и други – ДИВАЛИ (Diwali) – фестивал на светлината.

В хиндуистката философия с Diwali се слага край на невежеството, запалва се Вътрешната светлина в душата и се достига до съзнание за всеобщото Единство, Радост и Мир. По време на празника домовете се декорират с много свещи, раздават се сладкиши и се приветства откриването на Брахман – божествената непроменлива Реалност на всяко нещо!

Бъдете с нас в нощта на INCREDIBLE INDIA vol. 2, когато под звуците на мистичната, но и извънредно танцувална и „трансираща” индийска музика, да прогоним тревогите, напрежението и страха чрез най-добрата терапия - танците с приятели, и то на свещи !!!  Музикалното свещенодействие ще бъде поверено на диджейския тандем  Dancing Angel & Olaija. Нека бъде Светлина!

За да се почувстваме наистина празнично, прекрасната Калина ще рисува с индийска къна ръцете на всички желаещи! Тематичната кухня и визия са гарантирани от домакините на вечерта!

Дивали е и времето, в което хиндуистите обличат най-хубавите си дрехи и се впускат в тържеството на живота!!!  Направете го и вие, СЕГА!


Начало: 21:00, вход СВОБОДЕН 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2023 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com