African Dance Floor!!! vol.3

African Music & Afro Dance Lesson
24 Февруари 2011 - Четвъртък
TWINS Club, НДК, II етаж

Dancing Angel, DJ Olaija, Africandro - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects
Afro Dance Lesson with AISHA (Gambia) - Guest DJ's

AFRICAN DANCE  FLOOR - събитието, което вече половин година действа като катализатор за популяризиране на традиционната и съвременна африканска култура в България, прави своята трета крачка.Първите две издания от серията успяха да изпълнят клуб Тwins със стотици хора с глобално, отворено съзнание и да настроят телата и умовете им в синхрон с ритъма на Мама Африка, каквато беше и целта на организаторите от Global Vision Circle.

След успешното начало на 24 Февруари (Четвъртък) идва ред и на African Dance Floor vol. 3, с акцент върху така характерните афро танци. За целта един час преди партито-  от 20 часа, автентичната африканка Айша от Гамбия ще направи въвеждащ урок по африкански танци.  

„За да танцуват – казва Айша - африканците нямат нужда от алкохол или саундсистема, достатъчни са ритъмът на барабана или звукът от работата която правиш.” За всеки важен случай в живота на африканския човек има специален танц-ритуал, който изразява неговата идентичност като я споделя с другите. Танцът е могъщата енергия, която може да премине през нас във всеки момент и ни свърже с енергията на Земята – радостна и жива!

За афро-атмосферата в Четвърък в клуб Тwins (НДК, ет.2) отново ще се погрижат афронафтите Dancing Angel, Africandro & Olaijа, с помоща на Айша и приятелите ни от африканската общност в София. Елате да видите как цял континент се събира в един клуб!

Начало на урока по афро танци: 20:00, цена 5лв. (за записвания olaija@yahoo.com)
Начало на партито: 21:30, вход: 5 лв.
Специална цена от 8 лв. за тези, които ще посетят урока и ще останат на партито, за да практикуват наученото.

Start: 21:00 Enter: 5 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com