NEW DEFINITION OF LATIN DANCE

A Freestyle mix of Salsa, Tango, Merengue & Samba danced on music from all over the Planet!
16 Февруари 2011 - Сряда
Memento bar

DJ Olaija, Dancing Angel - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects

NEW DEFINITION OF LATIN DANCE свободно смесва елементи от най-популярните латино-американски танци и ги извeжда в орбита на музиката от цялата планета.

Какво ще се получи ако се опитаме да танцуваме танц в двойка (на основата на салсата, самбата, тангото или меренгето) върху ямайско реге, афробийт от Нигерия, фънк от САЩ или...да речем бангра от Индия? Без съмнение саундтракът на 21 век ще бъде еклектичен, но каква  ще бъде рецептата за танца към него?

NEW DEFINITION дава само един от възможните отговори.
Необходими са въображение, желание за танци в двойка, съчетание между детска игривост и откривателски дух на учен-изследовател и...истинско самочуствие! Защото NEW DEFINITION не е за „послушните”, които обичат някой точно да им показва какво „трябва” да правят, а за онези другите, които сами създават своя стил и...много важно – танцуват вслушани в нейно величество МУЗИКАТА!

NEW DEFINITION е музикално-танцувален експеримент отворен ЕДНОВРЕМЕННО към танцувалната култура на Южна Америка и музиката, идваща от цялата планета.

Ако усещате, че вибрирате на тази честота, денят е 16 Февруари (Сряда), мястото - клуб Мементо на ул. Раковски 106. Диджеите от Global Vision Circle – Dancing Angel & Olaija в първото издание на NEW DEFINITION OF LATIN DANCE ще ви потопят в звуци и ритми от Африка, Южна Америка и Карибите. От вас се очаква да се пуснете свободно по музиката, изразявайки я в оригинален танц по двойки. Предизвикателство, нали?


Start: 21:00 Enter: FREE BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com