African Dance Floor!!! vol.2

joyful & dance music from all over AFRICA!
23 Декември 2010 - Четвъртък
TWINS Club, НДК

Africandro, Dancing Angel - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects

Предпразнично ще засилим положителните емоции и въздигащото настроение с едно радостно и мега танцувално афро парти. На 23 Декември в студената зимна нощ се пренасяме музикално в най-горещия континент на планетата – Африка. African Dance Floor е серия събития на Global Vision Circle, които целят да запознаят местната публика с огромното разнообразие от стилове, танци и култури в Черния Континент.

За да усетим истинския африкански дух и за да опознаем по-добре хората от далечна и непозната Африка сме поканили представители от различните Африкански общности в България – нашите приятели от Нигерия, Конго, Камерун, Гамбия, Гана, ЮАР, Судан, Ангола, Етиопия и други.

На 23 Декември клуб Туинс (НДК) ще се превърне в своеобразна асамблея на мира, радостта и разбирателството между така различните култури на България и Африка. Вярваме, че музиката и изкуството като цяло са универсален език, който може да преодолее отдалечеността, предразсъдъците и страха между различните хора по света. Затова предколедно да отворим съзнанието и сърцата си за мечтата по един обединен свят, в който всеки заема своето естествено място с достойнство.

За музикалната селекция ще се погрижат “aфронафтите” с най-солиден опит у нас – Dancing Angel & Africandro. Ще има и визия от цяла Африка, а за танците разчитаме на водачеството на африканските ни приятели.

Начало: 21:30, вход 4лв. Партито е от поредицата NON SMOKING EVENTS

Start: 21:30 Enter: 4 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com