AFRICAN NIGHT

Live act: African Rhythms & Drum Circle
18 Април 2008 - Петък
club Pulse

Africandro - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects
Deian & Toni (percussions) - Guest DJ's

Start: 22:30 Enter: 6 BGN

Предпоследната Африканска вечер от серията World Beat Nights-Dancing Around The Globe ще започне два часа по-рано от обикновено с уъркшоп по свирене на джембе – най-известният перкусионен инструмент от Западна Африка. На 18 Април /Петък/ в клуб Пулс (ул. Цар Самуил 50) от 20:00 часа любителите на афро ритмите и спонтанната музика ще научат повече за перкусионните практики от Гвинея, Мали и Сенегал. Уъркшопът, воден от Петър, Деян и Тони (музиканти от Irfan, Kayno Iasno Slonce, Root Souljah), е отворен за всички, които искат да общуват посредством ритъма и си носят джембета (за силно желаещите, които все ощте нямат такива организаторите се наемат да осигурят няколко).

По-късно вечерта ще протече под музикалното ръководство на познатите ни вече „афронафти” Dancing Angel & Africandro от Global Vision DJs. Участниците в уъркшопа и всички, които дойдат с ударни инструменти, ще могат да се включат на живо в един от най-големите провеждани досега в България дръм съркъли, и да разберат на практика как непознати хора могат чудесно да комуникират и без думи, като използват обединяващия език на ритъма. Езикът на майка Африка!

Тези от вас, които миналия път не успяха да се възползват от пазара с автентични африкански стоки, ще имат възможността да го направят и този път. Ethno Art Shop ще представи предмети и инструменти от Гана, Сенегал и Кения. 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com