Sambadelic - Memento Global Vision Thursdays

the new world fusion music
14 Октомври 2010 - Четвъртък
bar MEMENTO (106 Rakovski str)

DJ Olaija - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects

MEMENTO GLOBAL VISION THURSDAYS е серия от музикални събития, събиращи във вътрешността на един уютен и изискан бар в центъра на София богатството и разнообразието на култури от цялата планета, като ги поднася по един стилен начин - едновременно футуристичен и верен на традициите.

Форматът на събитията включва музикална селекция с най-доброто от богатите колекции на диджеите от Global Vision Circle, уникална визия, пренасяща в далечни и екзотични кътчета на планетата, а също така и горещи изпълнения на живо на някои от най-иновативните музиканти в столицата, импровизиращи свободно в измеренията на ямайския dub и латин джаза.

Първият трансатлантически музикален мост ще осъществим със страна, в която футболът, самбата и карнавалът са не само култура, а направо религия! Нещо повече...На 14 Октомври (Четвъртък) SAMBADELIC Night ще ни пренесе в Бразилския музикален континент, размерите на който отдавна вече надхвърлят границите на географския му еквивалент. Бразилска музика от Германия, Япония, Обединеното Кралство... и разбира се...от самата Бразилия. Самбаделичен дръм енд бейс, дъб, реге, джаз, хаус и хип-хоп. Жрица на вечрта ще бъде диджей Olaija, която умело ще редува автентични афро-бразилски ритми с елктронните им продължения в едно футуристично музикалното измерение, което ще наречем sambadelic universe или самбаделична вселена.

Визията на вечерта ще бъде един по-географски начин ограничена, а именно - Бразилия, Бразилия, Бразилия!

Партито започва точно в 20:30, а входът е свободен. Дрескодът не е задължителен, но Бразилия все пак вдъхновява за нещо по – необикновено!

Start: 20:30 Enter: FREE BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com