Goddess Grooves vol.3

The Female Energy Comes to Power!
21 Май 2010 - Петък
TWINS Club, НДК, II етаж

The Rain Army - Visual Projects
DJ Olaija - GLOBAL VISION DJs
Freakkita, Burdy, Ellesse - Guest DJ's

Goddess Grooves партитата се превърнаха в запазена марка за хармонична звукова и визуална среда, позитивно настроение и здрави танци (без цигарен дим). В последното за сезона трето издание момичетата от Global Vision Circle ще “хармонизират” клуб Туинс (и по-специално голямата му открита тераса) в присъщия за тях фантастичен стил.

Goddess Grooves vol.3 е посветено на спасяването на планетата, на зелената кауза и екологичното съзнание. Събитието ще бъде “outdoor” или иначе казано на  21 Май /Петък/ обширната открита тераса на клуб Туинс ще се превърне в прекрасна лятна веранда под вещото ръководство на творящите декорите The Rain Army.

Зад пулта ще застанат диджейките Olaija, Jaya, Freakkita, Ellesse и Birdy, които ще ни изненадат с разнообразни ритми от всички краища на света –  босанова, афробийт, реге, латин джаз, фънк, дъб и самба.

На отворения микрофон ще могат да изявят както вокалните, така и инструменталните си възможности всички смели импровизатори. Докато диджейките смесват музикални парчета,  виджейката Анната ще подбира в съзвучие с музиката  образи, извикващи лятото, а с него и позитивното ни настроение.

На еко-хенд мейд пазара ще може да участвате в рисуването на ръчно направени сапуни от натурални масла или просто да се сдобиете с такива. Хапването и чайовете ще са от Веда Хауз, а свежи летни коктейли ще се правят цяла вечер на бара.

Партито отново е NON SMOKING EVENT и започва веднага след  работния ден.

Start: 20:00 Enter: 6 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com