Goddess Grooves vol.2

An Event Entirely Designed by Women & Dedicated to the Peace on Earth!
08 Март 2010 - Понеделник
Party Center 4KM

DJ Olaija - GLOBAL VISION DJs
Jaya, Freakkita - Guest DJ's

За дата на второто събитие от поредица Goddess Grooves, организаторите от Global Vision Circle не случайно са избрали празника 8 Март. Направени изцяло от жени, Goddess Grooves партитата имат за цел да разкриват нови измерения на разгръщащата се женската креативност.

Очаквайте празнична вечер, заредена с позитивна и гореща музикална вибрация, идваща от Африка, Бразилия и Карибите, много изпълнения на живо и добро настроение в Парти Центъра 4КМ.
Музика отново ще селектират момичета - зад пулта ще застанат Olaija, Jaya и Freakkita, а от отворения микрофон ще могат да се възползват всички смели импровизатори. В изпълнение на живо ще видите още Diva’s Afro Percussion Jam, както и ще може да се включите в урока по горещи афро танци, водени от Яна.

Създаването на тържествена атмосфера през вечерта е в ръцете на цяла група магьосници: от Анната, която ще селектира и прожектира образи, паралелно с музиката, през Амба, която ще рисува свещенни фигури с къна по ръцете на дамите, до ударния тандем на Марти, Веси и Милена, които се грижат за декорацията.

И този път ще има пазарна част с бижута и аюрведични изкушения за хапване, предоставени от Амба стил (www.ambastyle.com). По традиция важен аспект на събитието става чистият въздух или иначе казано, очаква ни вечер, свободна от цигарен дим!

Start: 21:00 Enter: 6 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2024 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com