Balkan Scientist Reunion Night

Да разцепим мрака отвътре!!!
28 Ноември 2009 - Събота
Party Center 4KM

Bai POP, Dharba, Africandro - GLOBAL VISION DJs
DJ Zion (ZionLionz Soundsystem), Mimionix (Merak Standart) - Guest DJ's

Balkan Scientist – Нео-традиционна музика от самото сърце на Балканите

На 28 ноември в Party Center 4КМ организаторите от Global Vision Circle представят Balkan Scientist  Reunion Night/ Да разцепим мрака отвътре! Събитеието ще включи всички артисти от петте досегашни Balkan Scientist издания, в рамките на една единствена  вечер, но вечер която дълго ще се помни! В експеримента ще участват близо 30 артисти, а гостите ще могат да се потопят  в уникалния звуков коктейл от традиционни балкански ритми в съчетание с инструменти от цял свят и неудържимо танцувални диджейски сетове.

Balkan Scientist възниква през март 2008 година и се превръща в синоним на иновативен, богат на идеи и изключително танцувален звук. Той бива представен на публиката под формата на клубни партита, съчетаващи в себе си музикални експерименти на живо и горещи DJ сетове на балканска тематика. За петте си издания проектът Balkan Scientist сбира на една сцена музиканти от различни стилове, поколения, етноси и традиции, които импровизират и създават заедно жива музика с  едновременно ново звучене и балкански привкус!

Програмата на събитието включва:

Eксперимент 1: Орлин Памуков (кларинет), Ексо (бийт бокс), DJ Bai POP ;
Експеримент 2: Светльо Жилев (гайди), Хорхе, Дани и Коля (диджериду), Тони Хоро (тъпан); Експеримент 3: Алкимиста  (беримбао), Жоро Дончев (контрабас и гембри), Добри Байчара (зурна и гайда), Бъни (перкусии), Шамана (кахон и глас); Експеримент 4: Янка Рупкина (глас), Васил Гюров от група Ревю (бас китара), Росен Захариев - Роко (тромпет), Наско Попов (перкусии);
Експеримент 5: Венци Такев (цигулка), Николай Иванов от група Ом (китара и клавир), Митко Узунов (туба), Колю Иванов (тъпан и гайда), Скилър (бийтбокс) и диджей сетове на Bai POP, Dharba , Africandro (Global Vision Circle), Zion (Zionlionz Soundsystem), Mimionix (Merak Standart)


По време на вечерта организаторите ще изненадат и всички гости с представяне на традиционни занаяти от Балканите. Грънчарство - инсталация от шест грънчарски колела и работа с глина със съдействието на  Център за изследване и подпомагане развитието на приложните изкуства “Кесар” (www.kesar-bg.com). Хлебарство - замесване на истински черен хляб, точене на кори и приготвяне на вкусни хлебчета на пещ от майстор – хлебарят на вегетариански ресторант и хлебопекарна  “Слънце – Луна” (www.sunmoon.bg). Винарство - дегустация на екологично чисти вина, произведени в района на Иваиловград от собствено, висококачествено грозде и с много любов от винарна Лайт Касъл (разливане на Rozalina - розово сухо вино с нежен, леко пикантен плодов нос и Trendafil - купажно вино от от три елитни сорта – Мерло, Каберне Совиньон и Сира, със сложен интензивен нос със зряла черна череша, сладко от сливи и горски плодове) (www.castle.light.bg).
По време на партито организаторите ще предоставят стена за рисуване - свободни импровизации и експерименти върху “белия лист”, с материали от “Слънчоглед” /www.slanchogled.com/.

Line Up:

Зала А:
21:30 – DJ Dharba (Global Vision Circle)
22:30 - Balkan Scientist 2
23:30 – DJ Zion (Zionlionz Soundsystem)
00:00 - Balkan Scientist 4
01:30 - Balkan Scientist 5

Зала Б:
21:30 – DJ Bai POP(Global Vision Circle)
22:00 – Balkan Scientist 1
22:40 – DJ Africandro (Global Vision Circle)
23:30 – Balkan Scientist 3
00:30 – DJ Dharba feat.DJ Zion
01:30 – DJ Mimionix (Merak Standart)
02:30 – DJ Bai POP feat. DJ Dharba

Start: 22:00 Enter: 10 BGN 
 

 

choonchan - 11.08.2010

fCeXUJ mdxmhtjwpcme, [url=http://fjwoxirposfn.com/]fjwoxirposfn[/url], [link=http://cjumdyuzzvqt.com/]cjumdyuzzvqt[/link], http://nwbkefqlgcoh.com/

lymanknap - 06.08.2010

MOVTKM ivplimfcrefc, [url=http://rlvfhfhwywpz.com/]rlvfhfhwywpz[/url], [link=http://jfetblvpcqzr.com/]jfetblvpcqzr[/link], http://jwfpfiqqwskt.com/

olaija - 08.12.2009

Успяхме да разцепим мрака!!!

invoke - 04.12.2009

супер парти стана!

1   2   Next » 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2023 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com