ИНСТИТУТ ЗА ИЗСЛЕДВАНЕ НА ТИШИНАТА

Театър на сетивния ЛАБИРИНТ
19 Декември 2014 - Петък
Vertigo Bussines Tower

Съществуват много видове Тишина: тишината в дълбините на камъните, тишината във вътрешността на книгите, тишина на дъното на океана, тишина отвъд пределите на Вселената и Абсолютната Тишина.

Институтът за изследване на Тишината се занимава с изучаването на своя предмет съвсем БУКВАЛНО. Неговите изследователи проучват и класифицират различните видове Тишина като ВНИКВАТ в тях.

В същността си Институтът е врата към други измерения на Реалността, място за проглеждане в Тъмнината, която сияе, пространство за среща със Себе си и Другите в техните истински, космически измерения. Изследователите на Тишината се наричат „ТИШИНАВТИ“. Ти можеш да бъдеш един от тях...

„Институт за изследване на Тишината” е заглавието на новия интерактивен спектакъл на Театъра на сетивния Лабиринт, чиято премиера ще бъде в рамките на събитието "Нощ на театрите".

В периода между 15 НОЕМВРИ и 19 ДЕКЕМВРИ 2014 г. VERTIGO business tower, (бул. „България“ 109) ще се превърне в алхимична лаборатория, изследваща трансформациите и тайните на Тишината вън и вътре в нас!

Преминаването през представленията е ИНДИВИДУАЛНО, затова е НЕОБХОДИМО ПРЕДВАРИТЕЛНО запазване на час и закупуване на БИЛЕТ на тел.: 0889 552 060.

ЦЕНИ НА БИЛЕТИТЕ:
- при ЗАПЛАЩАНЕ на билет до 10 НОЕМВРИ - 30 лв.
- след 10 ноември - 40 лв.

Плащането става в брой или по банков път на сметка:

Титуляр: Сдружение "Глобал Вижън Съркъл"
банка ОББ
IBAN BG66UBBS80021081159130
Основание за плащане: Билети за театър Лабиринт

Зимата дойде, Коледа наближава, отдайте се на творческо себеизследване и подарете на себе си и близките си едно НЕЗАБРАВИМО ПРЕЖИВЯВАНЕ!

Проектът "Институт за изследване на тишината" се реализира с подкрепата на:

VERTIGO BUSINESS TOWER - http://vertigobg.com/

GALIMBERTI – Italian design

GRAND OPTICS - http://grandoptics-bg.com/

СЛЪНЦЕ-ЛУНА - http://www.sunmoon.bg/

РАСТЕНА - https://rastena.com/

DISCUS.BG

EXOTICLAND.BG

LUXNOX.COM

GLOBALVISIONCIRCLE.ORG

=============================================

КАКВО Е ТЕАТЪР НА СЕТИВНИЯ ЛАБИРИНТ?

Характерно за метода на сетивния театър-Лабиринт е, че посетителите не са пасивни консуматори на артистичен продукт, а са активно съ-участващи в театралното взаимодействие. Те („публиката”) преминават индивидуално през специално подготвена пространствено-театралната инсталация, която предлага уникални лични срещи с артистите и интензивни сетивни усещания (слухови, осезателни, вкусови, обонятелни, визуални). В тези срещи посетителят сам определя каква е историята, играта или смисълът за него. Отключват се асоциации, образи и спомени и благодарение на активното си взаимодействие с “актьорите”, преминаващият става герой на история, която сам пише.

Start: 18:30 Enter: BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2023 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com