GLOBAL VISION NIGHT

Celebrating the musical diversity on the planet!
30 Октомври 2013 - Сряда
CULTURE BEAT

Africandro, DJ Olaija, DJ Invoke, FreakKIta - GLOBAL VISION DJs
The Rain Army - Visual Projects
DJ ALOKO (Switzerland) - Guest DJ's

Вече е традиция поне веднъж в годината музикалните полиглоти от Global Vision Circle да се събират заедно в една вечер, за да споделят своите съкровища и открития по време на музикалните си пътешествия из цялата планета. Тазгодишното издание на GLOBAL VISION NIGHT се задава с пълна сила и обещава пищен коктейл от екзотични ритми и танцови пърформанси, стимулиращи тялото и духа да се понесат към неподозирани хоризонти.

На 30 Октомври (Сряда) в колоритния столичен клуб Culture Beat, освен петте Global Vision диджеи, организаторите ще посрещнат и дългоочаквания си гост от Швейцария – DJ ALOKО (Ataya Music Box), който смело обикаля из далечни краища на света, за да черпи от вдъхновението на различни култури и да обогатява изключително разнообарзната си музикална колекция. Освен страстен пътешественик и изследовател, ALOKO е радио и клубен диджей, който представя на музикалната сцена в Европа умело подбрана еклектична селекция от цял свят. След последата си обиколка из Африка и Карибите, DJ ALOKO е готов да ви разведе из неизчерпаемите музикални ресурси на региона от 70-те години до днес.

Зад пулта същата вечер ще застанат и музикалните полиглоти от мултикултурната организация GLOBAL VISION CIRCLE:
- DJ AFRICANDRO с Afro Funk Jamz сет,
- DJ INVOKE с дълбок звук от сферата на World DUB музиката,
както и трите дами-диджеи на вечерта:
- DJ JAYA, която ще ви разтанцува с Funky Grooves,
- DJ FREAKKITA с Reggae & Dancehall vibez и
- DJ OLAIJA с еклектична селекция от Индия, Арабския свят и Латинска Америка.

Към празничната вечер ще се присъединят и екзотичните момичета от AMAZONIA DANCE PROJECT, които ще ви пренесат на самбадрума в Рио Де Жанейро с експлузивно танцово шоу, а джембе фармацията FORE FOTE ще ви настрои на честотата на пулсиращото сърце на Западна Африка.

Споделете с нас една вечер, изпълнена с приятели, радостна енергия, горещи танци и мелодична музика от цялата планета!!!

Start: 20:00, enter 5 BGN

Start: 20:00 Enter: 5 BGN 
 

 
 


 
 

 
       
 

 

Last update: 05 Юли 2018
Site contents: 
Mission | Events | History | Artist | Visions | Community | Press | Contact
© 2002 - 2023 globalvisioncircle.org . All rights reserved.
Web by zon-studio.com